Sectionale poorten sluiten uw garage op een veilige, praktische en elegante manier af van de buitenwereld. Plus, sectionale poorten nemen opvallend minder plaats in.

Uw eigen stijl: met het brede kleurenpalet, de verschillende afwerkingsstructuren, paneeltypes én venster- en deurmogelijkheden sluit de poort perfect aan bij de stijl van uw huis.

Open-dicht met één druk: poorten met manuele bediening zijn standaard uitgerust met een cilinderslot en handgreep. De comfortabele, elektrische bediening is: geluidsarm, standaard uitgerust met soft start/soft stop en een hindernisherkenning én bedienbaar vanuit uw auto.

Ongewenst bezoek blijft buiten: de dubbelwandige constructie in verzinkt plaatstaal is uitgerust met een robuust slot. Elektrisch aangedreven poorten hebben een bijkomende blokkering van de aandrijfstang.

Extreem veilig: elektronische beveiliging tegen het ongewild openen van de poort, inbraakbeveiliging, veerbreukbeveiliging, vingerklembeveiliging én een fotocel die ervoor zorgt dat de motor stopt wanneer er zich een obstakel onder de poort bevindt.

Isolerend: koude en vocht blijven buiten dankzij een schuimlaag tussen de beide wanden en een rubberen dichtingsstrip aan elke zijde.